Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Professioneel opdrachtgeverschap

ProRail is een van de grootste bouwopdrachtgevers in Nederland. Dat geeft ons ook een verantwoordelijkheid: we willen zo duurzaam en efficiënt mogelijk inkopen. Samen met onze opdrachtnemers denken we na over hoe we kunnen innoveren zodat het spoor steeds veiliger, stiller en robuuster wordt.
Lees verder

Uw resultaten na verfijning

Er zijn 3 artikelen gevonden die voldoen aan uw selectie

Te veel resultaten? Verfijn uw resultaten door meerdere trefwoorden te combineren

Ons inkoopbeleid

In ons inkoopbeleid willen we hoge kwaliteit voor een redelijke prijs met als perspectief een duurzaam en veilig spoor. Dat lukt alleen door nauw samen te werken met onze ketenpartners: aannemers, ingenieurs, adviseurs en toeleveranciers.

Overzicht

In 2012 heeft ProRail ruim 1,2 miljard euro geinvesteerd in spoor en stations. De verdeling in bedragen en aantallen projecten is als volgt. Zie ook de interactieve grafiek over investeringen en de toelichting op de jaarrekening.

Innovatie

Het spoor is steeds in beweging. In alle opzichten: we willen voortdurend innoveren om reizigers en vervoerders te kunnen blijven bedienen, en dat op een steeds veiligere en duurzamere manier. Ook in 2012 hebben we geïnvesteerd in innovatie.